مرغ بدون آنتی بیوتیک در 11 استان کشور تولید می شود


معاون سازمان دامپزشکی کشور از تولید مرغ بدون آنتی بیوتیک در 110 واحد پرورشی در 11 استان از جمله اصفهان، قم، مرکزی خبر داد و گفت: تولید در این واحدها با نظارت دامپزشکی صورت می گیرد.به گزارش واحد مرکزی خبر، محسن مشکات افزود: در این واحدها برای تولید مرغ از اول تا پایان کار از آنتی بیوتیک استفاده نمی شود و شرایط محیطی و بهداشتی آن در نوبت های مختلف کنترل می شود.
وی گفت: این مرغ ها مشکل بیماری احتمالی ندارند و هزینه تولید آنها تا حدودی بیشتر است اما در برخی مراکز با استقبال مصرف کنندگان روبرو می شود.
وی درباره بحث عرضه شیر خام فله ای نیز گفت: پیشنهادهایی در این باره ارائه شده است اما هنوز مجوزی برای این کار داده نشده است.
مشکات افزود: عرضه فله ای شیرخام در بازار احتمال انتقال بیماری های مشترک دامی و انسانی را مانند تب مالت افزایش می دهد درحالیکه در کارخانه ها شیر خام را پس از جوشاندن و پاستوریزه کردن عرضه می کنند.
معاون امور بهداشتی سازمان دامپزشکی کشور اضافه کرد: اگر شیر خام در بازار عرضه شود ، مورد تایید نیست.
واحد مرکزی خبر    ۲۵ بهمن ۱۳۹۱ 



تاریخ : 1392/3/28 | 3885 بازدید